Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kapcsolataink

Már régóta foglalkozunk azzal a gondolattal, hogy egyszerűsíteni kellene a Kollégákkal való kapcsolattartást minden téren.

Emiatt vezettük be korábban az elektronikus Hírlevél-szolgáltatást, a felhívó levelek e-mail-ként való kiküldését, vagy éppen a különböző beadványok digitalizált változatának befogadását is.

Van azonban még egy kiemelt terület, ahol célszerűnek láttuk a változtatást, ez pedig a tértivevényes levelek küldése. Mivel itt fontos a levél átvétele dátumának hitelt érdemlő igazolása (ettől függ a hatálybalépés), nem lehet egyszerű elektronikus levélre bízni ezt. Végül a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt megoldása segített a megoldásban.

A Kollégák igen nagy része ismeri és használja a magyarorszag.hu, vagy más néven az ugyfelkapu.magyarorszag.hu rendszerét. Az ügyfélkapu használata szükséges ma már az adóbevallások továbbításához, és ennek regisztrációja révén lehet az e-napló szolgáltatást is használni, vagy éppen az ÉTDR rendszerhez csatlakozni. És már ezen keresztül azonosíthatják magokat a Kollégák az MMK által működtetett továbbképzési rendszerben is.

A rendszerben a regisztráció ingyenes, minden állampolgár alanyi jogon csatlakozhat a szolgáltatáshoz. Ezen szolgáltatás egyik ága az un. hivatali kapu, melyet bizonyos jogosultsági feltételeknek megfelelő szervezetek vehetnek igényben. Miután Kamaránk megfelelt ezeknek, így létre is hozták számunkra ezt a csatlakozási lehetőséget.

Ezt követően a határozatokat ezen keresztül töltjük fel a rendszerbe, és a Kollégák az innen kapott értesítés alapján tudják letölteni maguk számára. Mivel a rendszer naplózza a feltöltés, a kiértesítés és a letöltés időpontját is, így minden közigazgatási előírásnak eleget tesz ez a megoldás.

A kezeléshez szükséges igen egyszerű ismereteket a mellékletben található leírás tartalmazza. Akinek a leírás elolvasása után kérdései lennének, keresse bátran irodánkat, segíteni fogunk a használat megkönnyítése érdekében.

Akinek még nincs ügyfélkapus regisztrációja, az bármelyik okmányirodában vagy kormányablaknál gyorsan és ingyenes megteheti azt.

Kérjük, bármilyen probléma esetén küldjenek visszajelzést!

Emiatt vezettük be korábban az elektronikus Hírlevél-szolgáltatást, a felhívó levelek e-mail-ként való kiküldését, vagy éppen a különböző beadványok digitalizált változatának befogadását is. Van azonban még egy kiemelt terület, ahol célszerűnek láttuk a változtatást, ez pedig a tértivevényes levelek küldése. Mivel itt fontos a levél átvétele dátumának hitelt érdemlő igazolása (ettől függ a hatálybalépés), nem lehet egyszerű elektronikus levélre bízni ezt. Végül a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt megoldása segített a megoldásban. A Kollégák igen nagy része ismeri és használja a magyarorszag.hu, vagy más néven az ugyfelkapu.magyarorszag.hu rendszerét. Az ügyfélkapu használata szükséges ma már az adóbevallások továbbításához, és ennek regisztrációja révén lehet az e-napló szolgáltatást is használni, vagy éppen az ÉTDR rendszerhez csatlakozni. És már ezen keresztül azonosíthatják magokat a Kollégák az MMK által működtetett továbbképzési rendszerben is. A rendszerben a regisztráció ingyenes, minden állampolgár alanyi jogon csatlakozhat a szolgáltatáshoz. Ezen szolgáltatás egyik ága az un. hivatali kapu, melyet bizonyos jogosultsági feltételeknek megfelelő szervezetek vehetnek igényben. Miután Kamaránk megfelelt ezeknek, így létre is hozták számunkra ezt a csatlakozási lehetőséget. Ezt követően a határozatokat ezen keresztül töltjük fel a rendszerbe, és a Kollégák az innen kapott értesítés alapján tudják letölteni maguk számára. Mivel a rendszer naplózza a feltöltés, a kiértesítés és a letöltés időpontját is, így minden közigazgatási előírásnak eleget tesz ez a megoldás. A kezeléshez szükséges igen egyszerű ismereteket a mellékletben található leírás tartalmazza. Akinek a leírás elolvasása után kérdései lennének, keresse bátran irodánkat, segíteni fogunk a használat megkönnyítése érdekében. Akinek még nincs ügyfélkapus regisztrációja, az bármelyik okmányirodában vagy kormányablaknál gyorsan és ingyenes megteheti azt. Kérjük, bármilyen probléma esetén küldjenek visszajelzést!

[Vissza]

Újság

Események

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Kapcsolataink

 

Segédprogramok